суббота, 3 марта 2012 г.

Біль передньої частини шиї







Проблеми шийних м'язів

М'язи нижньої частини рота і верхньої частини шиї можуть ставати хворобливими унаслідок проблем з прикусом і підвищеним напруженням м'язів. Огляд у цих випадках зазвичай виявляє запалені м'язи. Лікування полягає в розслабленні м'язів шляхом медичної або фізіотерапії.

Протизапальні болезаспокійливі пігулки або мазі, що продаються без рецепту, можуть використовуватися на короткі проміжки часу.

Для зменшення м'язового болю можуть використовуватися холодні компреси або альтернативно пляшки з гарячою водою або грілки. Запалені м'язи можна злегка масажувати шляхом нахилів голови вперед і в сторони.

Інфекція наближених ділянок, така як фарингіт, може виникнути при збільшенні лімфовузлів шиї. Це може бути виявлено пізніше, і зазвичай не вимагає додаткового лікування. Якщо вони збільшуються або біль є подразнюючим, рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Респіраторні інфекції

Деякі болі шиї і незручності відчуваються у зв'язку з інфекціями верхніх дихальних шляхів. Це зазвичай проходить, як тільки інфекція виліковується.



Проблеми щитовидної залози

Проблеми щитовидної залози можуть інколи викликати біль у нижній частині шиї трохи вище за грудину. Може спостерігатися мінімальна чутливість, викликана надреактивністю залози.

У випадках запалення щитовидної залози збільшена залоза може прощупуватися і хворобливо реагувати на дотик.

Проблеми ключиці

Інколи запалюється ділянка, у якій ключиця прикріпляється до груднини. У цьому випадку відповідні суглоби можуть опухати і бути хворобливими. Інколи це перша ознака ревматизму, що необхідно враховувати при огляді.

Консультація у лікаря

Проблеми із щитовидною залозою.
Опухання суглоба між ключицею і грудниною.
Біль у шийних м'язах, який не полегшується домашніми засобами.

Біль передньої частини шиї, більше інформації англійською мовою:

Анатомия передней части шеи.
Медицинский центр университета Мэриленда информация о воспалении щитовидной железы.
Eorthopod.com о проблемах грудинно-ключичного сустава.
Ehow.com инструкции по укреплению передней части шеи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий